Levenslang leren

Met mijn ongebreidelde nieuwsgierigheid en grote honger naar kennis schrijf ik graag over verschillende onderwerpen. Het geeft mij veel voldoening wanneer ik mij voor een schrijf- of vertaalopdracht in een thema mag verdiepen. Het is een van de manieren om levenslang te leren.

Daarom vind ik het zo fijn om te schrijven voor Superprof, een Europees platform voor kennisdeling. Al enkele maanden schrijf ik voor het platform landingspagina’s en blogartikels. Ik kon mij al buigen over fotografie, wiskunde, Engels, Frans, gitaar- en pianolessen en nog veel meer. Inspirerend en nooit vervelend!

Superprof is een Europees platform voor kennisdeling, dat sinds enkele maanden ook actief is in België. Superprof brengt op een budget- en gebruiksvriendelijke manier kenniszoekers (leerlingen) en kennisgevers (docenten) samen.

Zoek jij ook iemand die zich enthousiast vastbijt in onderwerpen die jou na aan het hart liggen en die op papier (of website) zet wat jij erover denkt? Contacteer me, ik sta je bij met woord en schrijfdaad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.