Is een freelancer een loyale werknemer? Natuurlijk!

Ben jij wel eens als nieuwe werknemer met een gloednieuwe baan begonnen? Waarschijnlijk wel. Dan herken je ongetwijfeld dit: als nieuwkomer word je vaak aangemoedigd om met een kritische blik naar het reilen en zeilen in het bedrijf te kijken. Als nieuwe werknemer ben je nog niet doordrongen van de bedrijfsgewoontes en kijk je dus vanuit een ander, fris perspectief naar procedures en werkprocessen. En dat is vaak waardevol voor het bedrijf om noodzakelijke veranderingen in gang te zetten. Jammer genoeg duurt deze fase maar zo’n zes maanden, daarna word je meegezogen in de bestaande procedures en wordt de nieuwkomer een ancien.

Wanneer je als bedrijf een freelancer inhuurt voor bepaalde opdrachten, haal je ook die frisse blik in huis. Denk niet dat een zelfstandige zich te onafhankelijk voelt om loyaal te zijn. Ook een freelancer of consultant voelt zich sterk verbonden met de opdrachtgever.

Ikzelf ben iemand die zich duizend procent smijt voor iedere opdracht. Huur je mij in voor een schrijf- of vertaalopdracht dan krijg je mijn frisse blik er gratis bij. Ik observeer graag, heb een luisterend oor én hou van brainstormen. Stel je prijs op verschillende meningen dan geef ik je graag de mijne, recht-door-zee en to-the-point. Bovenop een netjes afgewerkte opdracht natuurlijk. Tekstexpert en brainstormer, onafhankelijk en toch loyaal, twee voor de prijs van één.

Woord- en taalgebruik bepalen het imago van jouw bedrijf of organisatie. Wil jij advies of hulp bij het schrijven en vertalen van jouw bedrijfsteksten? Kijk eens rond op de website of contacteer me.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.