De schrijftips voor vacatureteksten zijn onderweg naar je mailbox.

Wil je weten waarmee ik jou nog kan helpen? Bekijk hieronder mijn aanbod.

Allerlei soorten informatie op een heldere manier doorgeven aan jouw doelpubliek: daar help ik jou bij.
Waarvoor kun je mijn hulp inschakelen?

Vacatureteksten

Ben jij een recruiter die houdt van de sollicitatiegesprekken, de babbel met de kandidaat om talent te herkennen? Maar heb je een broertje dood aan het schrijven van de vacaturetekst waarmee je die kandidaat naar je toe trekt?
Ik schrijf jouw vacaturetekst, redigeer, corrigeer of geef advies.
Bekijk hier de mogelijkheden.

Webteksten / Nieuwsbrieven / Socialemediaberichten

Jij wilt je aan jouw klanten en contacten vertellen wat je doet, wat je aanbiedt, wat je verkoopt. Je wilt dat ze weten wat jij voor hen kunt betekenen.
Dat doe je door een website te maken met een duidelijk aanbod. Je maakt ook reclame via nieuwsbrieven, Facebook of Instagram.

Voor al die kanalen is tekst nodig, veel tekst. Tekst die vanaf de eerste regel duidelijk en helder moet zijn, wil je de lezer niet na 8 seconden verliezen.
Ik schrijf jouw webteksten en nieuwsbrieven. Ik luister naar jouw verhaal, capteer de essentie en jouw gevoel en vertaal dat in een tekst.

Tekstcorrectie

Over een occasionele typefout valt niemand (behalve de taalpolitie). Staan er te veel typo’s en dt-fouten in een tekst, dan schaadt dat het imago van je bedrijf. Het komt slordig over, en klanten vragen zich dan af of je met hen even slordig omspringt. In jaarverslagen of financiële rapporten kan een fout zelf een juridisch staartje krijgen!

Een ander paar ogen, een objectieve frisse blik helpt om van een goede tekst een perfecte tekst te maken. Ik lees jouw teksten na.

Ander advies nodig over tekst of redactie?

Boek een babbeltje boordevol tips. Of: