mijn visie over schrijven en teksten

Tekst en taal zijn de middelen waarmee wij als mensen met elkaar communiceren. Het is ook het middel waarmee jij bepaalde doelstellingen wilt realiseren: meer klanten aantrekken, meer lezers voor je nieuwsbrieven, meer conversie op jouw bedrijfswebsite, meer veiligheid op de werkvloer met begrijpbare procedures…

Mijn missie

Kennis is macht. Macht om anderen te helpen. Ik ben ervan overtuigd dat kennis en informatie delen een grote meerwaarde creëert voor elk bedrijf en elke organisatie. Maak jouw kennis duidelijk aan de buitenwereld om mensen aan te trekken.
Ik zet mijn tekst- en taalexpertise in om jou te helpen jouw kennis te delen.

Mijn visie

Mijn visie op samenwerking is er een van transparantie, openheid en vertrouwen. Door elkaars kunde en kennis te respecteren en te waarderen tillen wij elkaar naar een hoger niveau.