En krijg een vacaturetekst die meteen de juiste kandidaat aantrekt.

Extra’s waarmee jij tijd bespaart:

Vacaturetekst aanpassen voor sociale media: 90,- euro / tekst
Vacaturetekste(n) plaatsen op jobboard en sociale media: 180,- euro / 4 posts

Veelgestelde vragen:

Uit hoeveel woorden bestaat de vacaturetekst?
Er bestaat geen ideaal aantal woorden voor een vacaturetekst. Inhoud is belangrijker dan cijfers. Jij legt me geen aantal woorden op, en ik beperk me niet tot een aantal woorden. Ik schrijf gewoon de beste vacaturetekst voor een bepaald profiel.

Plaats je de vacaturetekst ook op jobboard en sociale media?
Ja, als je wilt plaats ik de vacaturetekst ook op jobboards en socialemediakanalen. Jij bezorgt me daarvoor de nodige inloggegevens.

Ik schrijf liever zelf een vacaturetekst. Kan jij de tekst voor me nalezen?
Je hebt al een tekst geschreven en wil hem alleen laten nalezen? Dat kan. Ik lees alleen na op spelfouten en grammatica. Of je vraagt me de tekst zo nodig ook te herschrijven. Dat spreken we samen af.

Mag ik zelf een voorontwerp schrijven?
Ja, ook dat mag. Jij geeft een voorzet, en ik maak de tekst verder af. Daarvoor spreken we samen een prijs af.