Samenwerkingen


Uitgeverij Averbode

Voor uitgeverij Averbode verzorg ik de eindredactie van onder andere het leerboek Biologie voor het vierde middelbaar. Door de nieuwe eindtermen voor het secundair onderwijs krijgen alle leerboeken voor de tweede graad een update. De komende twee jaar zijn de handboeken voor de derde graad aan de beurt. Eindredactie behelst het nalezen en corrigeren van … Meer lezen over Uitgeverij Averbode

Uitgeverij EPO

Voor uitgeverij EPO redigeerde ik het manuscript van BOEH!Een pittig project: gevoelig thema, veel citaten, juridische teksten en jargon, non-fictie met massaal veel noten en een lange bibliografie en verschillende auteurs die elk in hun eigen stijl met veel passie vertellen over het ontstaan en verloop van de BOEH!-beweging.

Uitgeverij Plantyn

Voor Uitgeverij Plantyn biedt ik ondersteuning bij de ontwikkeling van het lesmateriaal:– taalcorrecties nakijken en valideren– lesmateriaal inhoudelijk nakijken op volledigheid– documenten lay-outen– documenten op het lesportaal plaatsen

DECCO

Voor DECCO schreef ik webteksten: landingspagina, productaanbod, bedrijfsgeschiedenis, … Aansluitend vertaalde ik de webteksten naar het Engels en het Duits. Ten slotte plaatste ik alle teksten in de backoffice van de bedrijfssite in Drupal-technologie.

BCF Confection

Voor BCF Confection schreef ik webteksten: landingspagina, productaanbod, bedrijfsgeschiedenis, met SEO-optimalisatie. Aansluitend vertaalde ik de webteksten naar het Engels en het Duits. Ten slotte plaatste ik alle teksten in de backoffice van de bedrijfssite in Drupal-technologie.

Koning & Hartman België

Webteksten, customer cases en social media posts voor de microsite van Koning en Hartman België

Homeopathisch Centrum Hechtel

Opleiding homeopathie tolken naar het Duits

Plan International

Vrijwillig vertaler voor Plan International

Realdolmen

Websteksten, landingspagina’s, whitepapers, customer cases over diverse IT-onderwerpen.

Rimses Maintenance management solution

Online helpfiles, softwarehandleiding, softwarevertaling, copywriting brochures en flyers voor Rimses.

Superprof

Landingspagina’s en blogartikels over diverse onderwerpen voor Superprof.

Brightways

Productomschrijvingen in het Spaans en het Duits redigeren.

Perspective Coaching

Teksten schrijven voor de landingspagina en de webpagina’s. Marketingcommunicatieplan opstellen.

Revive

Bestaande websiteteksten redigeren.