Waarvoor kun jij bij mij terecht?

Technische documenten

Wil jij een werkvloer zonder arbeidsongevallen?

Richtlijnen en procedures worden alleen opgevolgd als ze duidelijk zijn. Hebben jouw werknemers en collega’s nood aan procedures maar weet je niet hoe je ze doeltreffend op papier krijgt? Analyse en structuur zijn de sleutelwoorden van een goede technical writer. Met een gedegen ervaring in technical writing help ik jou om informatie om te zetten in ondubbelzinnige richtlijnen.

Webcopy en informatieve documenten

Met een FAQ win je tijd. Wil jij weten hoe?

Jij bent er 100% van overtuigd dat jouw product het verschil maakt voor jouw klanten. Jij weet dat je uitstekende diensten verleent en expert bent in je vak. Maar hoe laat je dit weten aan het grote publiek? Ideeën genoeg maar geen idee hoe ze op papier of webpagina te krijgen? Ik help jou.

Je hebt een stapel informatie liggen over een gloednieuw product maar geen tijd om het te integreren op jouw website? Ik schrijf voor jou de teksten en stel een indeling voor.

Tekstcorrectie en redactie

Wil jij elke maand tien nieuwe klanten aantrekken?

Jij schrijft iedere maand wervelende nieuwsbrieven maar twijfelt soms aan grammatica of spelling. Een nauwkeurige revisie verlost je in een handomdraai van die twijfels.

Lezen jouw klanten jouw nieuwsbrieven?

Jij biedt met jouw bedrijf de beste kwaliteit. En je weet ook precies waarom want jij kent jouw business als geen ander. Toch genereren jouw nieuwsbrieven geen omzet. Ik kijk graag met een frisse klantenblik naar de teksten en geef suggesties voor jouw communicatie en bedrijfsidentiteit.

Vertaling

Nothing on the hand with my clean mother!

Iemand heeft voor jou een tekst vertaald via Google? Ik redigeer voor jou de machinevertaling en maak er een kwaliteitsvolle tekst van. Zo vermijd je in ieder geval misverstanden zoals hierboven.

Snel de vertaling nodig van een personeelsbericht van jouw buitenlandse zusterfirma? Ik vertaal uit het Duits, Spaans, Frans of Engels naar het Nederlands.

Hoe pakken wij dit samen aan?

Een tekst is nooit een doel op zich. Elke tekst is het middel tot het doel, het vehikel waarmee je alle informatie en emotie die in jouw hoofd zit tot bij jouw klant brengt.
Ik luister naar wat jij vertelt. Ik registreer de essentie én vat ook de emotie, de sfeer die jij wilt overbrengen. Beide elementen samen verwerk ik in een tekst waarmee jij jouw doel bereikt.

Twijfel je nog of een externe tekstschrijver inhuren iets voor jou is? Boek dan een adviesgesprek met mij. Als jouw sparringpartner deel ik mijn ervaring en geef ik je een hoop tips waarmee je zelf aan de slag kan. Lees hier wat ik voor jou kan doen.