Wat moet er op een landingspagina staan?
Wat is dat, een landingspagina?

Hoe spreek ik de lezers van mijn website aan? Met je of u?

Welke informatie zet ik bovenaan in een vacature?
Mag ik het loon in een vacature vermelden?
Mag ik een leeftijd vermelden in mijn vacatures?

Vertel ik over mijzelf in de ik-vorm of in de 3de persoon?

Waarom reageert niemand op mijn nieuwsbrieven?

Maak ik voor Facebook, Instagram en LinkedIn aparte berichten, of mag dat hetzelfde bericht zijn?

Zie jij door de bomen het digitale bos niet meer?

Je bent een ondernemer met passie voor je bedrijf. Je weet alles over je vakgebied, of dat nu schoonheidsbehandelingen zijn, gezonde broodjes en salades, autoverzekeringen of reistips. En je vertelt tegen iedereen honderduit over wat je doet.

Hoe je alles wat je vertelt ook duidelijk op een website of in een socialemediabericht krijgt, vind je moeilijker.
En toch zijn een website en zichtbaarheid op Instagram, Facebook, LinkedIn en zelfs TikTok tegenwoordig een must voor elk bedrijf.

Of je bent dringend op zoek naar medewerkers en vind het moeilijk om de vacature op te stellen.

De tips over digitale aanwezigheid en tekstschrijven vliegen je om de oren: je moet foto’s gebruiken; je mag niet te veel foto’s gebruiken; spreek je klant in Vlaanderen aan met ‘u’; een jong publiek spreek je aan met ‘je’; er mogen maar 400 woorden op je home page staan; je moet het loon in de vacature vermelden, je mag geen kandidaten afschrikken met een salarisindicatie …

Vaak spreken de verschillende adviezen elkaar tegen.

Laat ons er eens over babbelen!

Het is niet nodig om meteen veel geld uit te geven aan een nieuwe website of aan een duur communicatiebureau. Erover babbelen met iemand die ervaring heeft met teksten voor verschillende bedrijven helpt je al een heel stuk op weg.

Wat krijg je van mij?

Tijdens een gesprek van anderhalf uur overloop ik samen met jou waar je tegenaan loopt. We zetten op een rijtje wat er wel of niet nodig is om jou digitaal beter op de kaart te krijgen. Vacature schrijven? Ik zet je op weg met tips of een sjabloon.
Na het gesprek krijg je een schriftelijk verslag met aanbevelingen.

Hoeveel kost dat?

180, euro excl. btw

Hiervoor krijg je:

  • een adviesgesprek van 1,5 uur
  • tips waarmee je zelf aan de slag kunt
  • een schriftelijk verslag.